august 2012

AUF-genser

10.08.2012 // kl.16:22 // Blogg // 3 kommentarer


Hjemme i kalde Norge

10.08.2012 // kl.14:21 // Blogg // Ingen kommentarer

Nå er jeg hjemme i Norge, vi kom hjem i går. Kjenner allerede at jeg savner varmen! Vil tilbake så snarest som mulig. Turen i går gikk bra, og da vi kom hjem begynte jeg rett på spørsmålsrunden. Skal legge ut videoen snart, men det tar litt tid fordi det varer i over 15 minutter! haha, så jeg må nok ta to deler. Her er noen bilder fra i går:


NEW IN

05.08.2012 // kl.21:48 // Blogg // 3 kommentarer

I går var hele familien i Athen. Vi gikk litt rundt, shoppet og bare koste oss masse! Jeg kjøpte også litt klær. Det var kjempevarmt så vi måtte nesten stoppe hver halvtime for å få oss litt å drikke, men det var fortsatt kjempekoselig!

Her er noe av det jeg kjøpte:
 hva syns du om innkjøpet? 
Intervju med Grekere

05.08.2012 // kl.21:22 // Blogg // 3 kommentarer

haha, hva syns du? 


 

Barndommen

03.08.2012 // kl.20:48 // Blogg // 7 kommentarer

Sitter og mimrer litt tilbake til den tiden hvor jeg var liten. Alt var null stress. Man slapp å bekymre seg om ting som kjærlighet, vennskap, drama og sånne voksne ting! Jeg tror, og vet, at jeg har hatt den beste barndommen man kan ønske seg. Den kunne ikke vært bedre. Vi er en stor familie som fortsatt står like godt sammen. Ja, jeg har mistet noen som betydde verden for meg. Mormor foreksempel som jeg mistet i Mars. Jeg vil ikke at hun skal være borte, og det føles heller ikke som om hun er borte, men når jeg vil at hun skal være der og hun ikke er der, så får jeg et stikk i hjertet. Ada var faktisk verdens beste mormor. Hun kunne ikke vært bedre. Mormor og morfar er grunnen til at jeg er kristen, til at jeg er med i frelsesarmeen og grunnen til at jeg elsker musikk. Da hun fortsatt levde leste hun de vakreste dikt og spilte på skjeer! Ja, skjeer. haha! Det jeg vil fram til er at jeg skulle ønske at jeg hadde vært et lite barn for alltid på en måte. Å være barn er UTROLIG chill, noen ganger. 


Mormor <3


Pappa og Elise :) 

Storebror og bestemorLille meg! 


Storebror og Elise


Onkel Svenning <3


storebror og bestefar! 


Mormor og morfar! 


Onkel Chris :) 


Kult med gummistøvler! 


Onkel Per-Egil og Tante Torgunn<3 pluss han kule i midten! 


Mamma, storebror og meg<3


Bestemor<3- savner du barndommen?
- hva husker du best fra da du var liten? 

 

 

 

 

 

 

Idyllisk

01.08.2012 // kl.20:54 // Blogg // 7 kommentarer

Idag var vi på et sykt fint sted. Det var idyllisk og det var ingen turister der, bare greske folk, og det var ikke mange der heller. Noe som er sykt chill. Fikk ikke solt meg så mye i dag, bare et par timer før vi spiste gresk middag på tavernaen der. 

Jeg vet det kanskje er kjedelig med sånne innlegg som dette. Derfor trenger jeg hjelp av dere til å vite hva jeg skal blogge om. Hva er morsomt å se? Hva liker dere å lese? Kom inn med forslag, for det trenger jeg, VIRKELIG! Oda Henriette, 16 år, Sande i Vestfold. Glad i ta bilder, og lage film. Leder i Sande og Svelvik AUF. Blogger om litt av hvert, og litt til.

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits