juli 2011

OSLO - DEL 2

23.07.2011 // kl.21:31 // Blogg // 7 kommentarerHer ser dere at klokka på kirken er knust.Vinduer knust..hva syns dere om bildene? 

blogges!OSLO.

23.07.2011 // kl.21:19 // Blogg // 7 kommentarer

Idag dro jeg og familien til Oslo for å se på skadene som hadde skjedd.. Det var mye stengte veier så vi fikk ikke se så veldig mye, men jeg så en av bygningene.. ALLE vinduene var borte.. Helt merkelig. Etter vi hadde gått litt rundt og sett så dro vi til domkirken. Vi hadde kjøpt blomster til å legge utafor, så vi la dem der. Det var utrolig sterkt å se på alle de blomstene og lysene... Alle sammen hadde tårer i øya og flere gråt. Så gikk vi inn.. Og på alteret var det TUSENVIS av telys.. Jeg, mamma og pappa tente et telys hver.. Også et veldig sterkt øyeblikk! Etter det gikk vi videre nedover karl johan.. Så fant vi oss et sted å spise. Så bar det hjem! blogges!

NUDLER.

22.07.2011 // kl.16:51 // Blogg // 4 kommentarer

Heisann hoppsann! Jeg våkna klokka 3 idag.. Flinke meg! Så ordna jeg meg nudler! Og jeg så på tv. Der var det store eksplosjoner i Oslo.. Det er så uvirkelig. Jeg blir irritert over de terror folka som skal ødelegge Oslo. Flere mennesker er skadet og til og med èn person er bekreftet annkommet. Blir lei meg, rett og slett.

Hva har dere spist til frokost? 
Har dere sett på nyhetene?

blogges! 

Oda Henriette, 16 år, Sande i Vestfold. Glad i ta bilder, og lage film. Leder i Sande og Svelvik AUF. Blogger om litt av hvert, og litt til.

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits