Klær

Polen 2012

06.04.2013 // kl.20:47 // Klær // 9 kommentarer

Hei alle sammen! Beklager for altfor lite blogging i det siste, jeg har bare rett og slett utsatt bloggingen mer og mer, men her er jeg, dere! Lover at jeg skal skjerpe med med bloggingen nå, og svare på spørsmålsrunden snart. Fikk forresten en telefon i går av en mann som lurte på om jeg ville bli med på et jobbintervju, og da ble jeg sykt glad! Selvfølgelig ville jeg jo det, så han skal jeg møte på mandag. Det gleder jeg meg masse til :) 

Siden jeg lader opp kameraet mitt nå, så tenkte jeg å legge ved noen bilder fra polenturen jeg hadde med klassen og en annen klasse fra Bjørkelangen i oktober. Det er noe av det beste jeg har vært med på, helt ærlig. Mange herlige folk, sterke opplevelser og rett og slett en helt fantastisk tur! Savner det altfor mye. Har du vært på klassetur? 

 

Storebror

01.04.2013 // kl.13:05 // Klær // 5 kommentarer

Verdens beste storebror! 

foto: TordFuglstad Photography 

 

Søndag

31.03.2013 // kl.22:00 // Klær // 8 kommentarer

Idag dro hele flokken på skitur, på isen. Det var kjempekoselig og varmt! Skyfri himmel og solen stekte. Helt herlig! Vi grillet pølser, hadde påskequiz og drakk kakao. Ekte påskestemning! Slenger med noen bilder fra dagen: VÅRENS ØNSKER

29.03.2013 // kl.12:25 // Klær // 3 kommentarer

Nå som våren er her, så har jeg ønsker til hva jeg vil ha i klesskapet mitt. Jeg ELSKER Urban. Favorittbutikken min er Urban. De har akkurat de perfekte klærne til meg! Jeg skal ihvertfall skaffe meg Vans, og de to øverste plaggene nedenfor. De er ELSK. 

              

           

         

Alt er hentet fra URBAN

Påskeidyll

28.03.2013 // kl.17:15 // Klær // 10 kommentarer

Idag var planen å dra til Nordre Jarlsberg for å få litt frisk luft og knaske på litt godt, men vi ble ikke lenge. Det var litt sur vind, så vi bestemte oss for å sette oss på verandaen istedenfor. Bedre enn ingenting! Det er så deilig å kjenne at solen steker, og se at snøen smelter. Vet ikke hva jeg skal gjøre hvis det plutselig skulle begynne å snø en dag nå. Ber til gud om at det ikke skjer! 
 

Oda Henriette, 16 år, Sande i Vestfold. Glad i ta bilder, og lage film. Leder i Sande og Svelvik AUF. Blogger om litt av hvert, og litt til.

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits