Tippeligastart

17.03.2013 // kl.21:02 // Blogg // 2 kommentarer

ENDELIG er tippeligaen i gang. Ja, jeg elsker fotball med andre ord. Endelig har vi kommet til denne tiden av året. Nå er det bare sommeren som mangler. Nå sitter hele familien samlet rundt TVen og følger med på kampen mellom RBK og Odd Grenland, og jeg heier jo selvfølgelig på RBK. Vi måtte se kampen i dag 1 time etter det begynte, fordi pappa fikk kutta av seg fingeren istad, når han holdt på med en eller annen sag. Nå ser vi ihvertfall på kampen. Dette MÅ gå veien! 

Hvilket lag heier du på?
Liker du fotball? 

2 kommentarer

Berit

18.03.2013 kl.07:47

Så kjempe fin blogg du har da! Jeg blir nesten helt misunnelig her, asså. Leser ikke denne fast, men kanskje jeg skal begynne med det?! Hadde blogg før, men fikk så mye stygge kommentarer jeg ikke ville blogge mer på grunn av det. Men jeg har en bra link du må se på som jeg fant. Det er en konk du kan vinne 2 000 kroner gave kort i. Anbefales veldig! Bli med du og da!!!

Maria :)

20.03.2013 kl.16:06

Utrolig din blogg du har!!! Legge meg til som venn, da kan jeg se når du legger ut nye innlegg ♥ PS: Du er uuutorlig pen! :) :) :)

Skriv en ny kommentar

Oda Henriette, 16 år, Sande i Vestfold. Glad i ta bilder, og lage film. Leder i Sande og Svelvik AUF. Blogger om litt av hvert, og litt til.

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits